Monopolárna rádiofrekvencia ContrAge PROIONIC

Je určená na ošetrenie povolenej kože na bruchu, bokoch, zadku, vnútorných a vonkajších stehnách, na ramenách, vrások na tvári, popôrodných stavov, redukciu tuku a tvarovanie tela, face lifting a Facial Skin Tightening. Je to zlatý štandard v ošetrení celulitídy.

Jedná sa o neinvazívne ošetrenie, ktoré spevní a vyhladí tieto oblasti vysokou energiou rádiofrekvencie 448kHz. Prehriatie partií vypína zostávajúci a vytvára nový kolagén.

CET/ Facial kapacitná aplikačná hlavica sa zameriava na 3-5 cm vrstvu kože a podkožné tkanivá pre jej vypnutie a anti aging, regeneráciu napnutie pokožky a proti starnutiu. Svojím účinkom syntetizuje produkciu kolagénu a zvyšuje distribúciu intracelulárnych reaktívnych foriem kyslíka, vracia pružnosť krvným cievam, reparuje tkanivá a bunky, rehabilituje mikrocirkulačný systém a retikulárnu vrstvu. Teplota podkožia stúpa, klient môže pociťovať teplo v ošetrenej lokalite ešte 10 hodín po aplikácii. Posilnenie štruktúry fascií a kontrakcie kože pomáha k žiadúcemu tvarovaniu tkanív tváre.

RET/ Deep beauty resistívna aplikačná hlavica preniká 9-12 cm do tela, aby rozpustila a zmäkčila uložený tuk v hlbokých vrstvách. Ten je potom z tela vylučovaný metabolickými procesmi, urýchľuje sa obeh lymfy, zlepšuje lokálny krvný obeh, zvyšuje sa aktivita bunkových enzýmov a urýchľuje metabolizmus, posilňuje sa imunitný systém, inhibujú sa a eliminujú patogénne mikroorganizmy, metabolizácia odpadových látok v oblasti tkanív s protizápalovým účinkom. Po kúre možno výrazne znížiť takisto pečeňový tuk.

Elektrická energia sa premieňa na špeciálnu tepelnú energiu a prenáša sa cez epidermis do dermis , tukovej vrstvy a vrstvy šliach prostredníctvom kontaktu s kožou. V dermis tepelná energia pôsobí hlavne na kolagénové a elastické vlákna, stimuluje kontrakciu kolagénu, aktivuje kolagénové bunky, opravuje porušené kolagénové a elastické vlákna, zvyšuje produkciu nového kolagénu. Tkanivá a koža sa stávajú pružnejšie a napnutejšie, vrásky sú redukované a pozitívne sa menia kontúry tváre a brady.

V tukovej vrstve tepelná energia pôsobí hlavne na celulitídu a tukové častice, znižuje sa viscerálny tuk pre zoštíhlenie a tvarovanie postavy. Ošetrenie je účinnejšie u klientov so silnejšie lokálne uloženou tukovou vrstvou.

Ošetrenie je veľmi príjemné, relaxačné, nebolestivé.

Rekonvalescencia:

nie je žiadna, hneď sa môžete vrátiť k bežným činnostiam. Po ošetrení sa môže vyskytnúť začervenanie, prechodný mierny opuch.

Kontraindikácie:

  • Tehotenstvo, kojenie
  • Srdcové choroby
  • Kovové ozdoby na tele, kovové implantáty
  • Poranenie na koži
  • Nezahojené rany v mieste aplikácie, aktívna infekcia
  • Operovane stimulátory /napr. kardiostimulátor/
  • Vykonáva sa až po určitej dobe od aplikácie injekčných výplní/ 1-3 mesiace u kyseliny hyalurónovej/a po liftingu 3-6 mesiacov.

Interval ošetrení:

1-2x týždenne 6-7 ošetrení, počet je individuálny, môže sa vykonať aj 8-12 ošetrení. V období konsolidácie sa aplikuje každých 7-15 dní. V udržiavacom období 1x mesačne každých 28 dní.

Mám záujem